Topic Firmware or Software Update For TV Smart Tech LE3219

  • dtmf75
  • dtmf75's Avatar
  • Away
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Posts: 808
  • Thank you received: 120
  • Points: 2458.00
  • Gold Medal Silver Medal Bronze Medal

Току що разгледах архива си, оказа се че има такъв вариант на въпросното шаси

В тази тема е 8ГБ памет
www.ciklon.org/bg/forum/lcd-%D1%82%D0%B5...-tech-le-4048sa#2419

Писал съм че други ъпдейти от 4ГБ не пасват поради несъвпадение обема на паметта.

Извод:
Автора е дал грешна информация.
15 Mar 2021 20:06 #31

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • dtmf75
  • dtmf75's Avatar
  • Away
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Posts: 808
  • Thank you received: 120
  • Points: 2458.00
  • Gold Medal Silver Medal Bronze Medal
И като задълбах, видях какво е дистанционното за ъпдейта SUPRA:
 power_key 0x52
 0x20
 0xDF
Тези данни като се въведат в програматора постал, настроен като емулатор на дистанционно, и се насочи към някое универсално като Пакостар, в базата трябва да изскочи точния код за модела.
Last edit: 15 Mar 2021 20:28 by dtmf75.
15 Mar 2021 20:28 #32

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • dtmf75
  • dtmf75's Avatar
  • Away
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Posts: 808
  • Thank you received: 120
  • Points: 2458.00
  • Gold Medal Silver Medal Bronze Medal

ciklon post=2843 wrote: Мда, който не е гледал, като мен, пише излишни мнения, пак като мен 

This image is hidden for guests.
Please log in or register to see it.

 Себе си имах предвид.


1гигабайт му е raм, 4 гигабайта рoм.
Като е писал 1 гб е имал предвид рам, а това KLM8G1GEME предполагам е взето някъде от интернет за по лесно.
 
15 Mar 2021 20:39 #33

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 16
  • Thank you received: 0
  • Points: 56.00
Чипа си е такъв. При опит да ъпдейтвам с неподходящ файл  ,тв дава съобщение , че ъпдейта е с неподходящ размер.
Last edit: 15 Mar 2021 21:07 by ceki.
15 Mar 2021 20:41 #34

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • dtmf75
  • dtmf75's Avatar
  • Away
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Posts: 808
  • Thank you received: 120
  • Points: 2458.00
  • Gold Medal Silver Medal Bronze Medal
Ъпдейта от супрата е паснал, а в него пише това:
DDR SIZE1024
EMMC SIZE4G
Иначе нямаше да пасне и щеше да изпише несъвпадение на размера
Или става нещо което пропускам
15 Mar 2021 21:06 #35

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 131
  • Thank you received: 46
  • Points: 96.00
Това, дали даден ъпдейт ще може да се приложи в това шаси не зависи от размера му а от структурата на дадения  ъпдейт. Въпросните два ъпдейта са с различна сруктура и промените засягат  различни части от различни партишъни.
16 Mar 2021 07:44 #36

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 131
  • Thank you received: 46
  • Points: 96.00

mitachi post=2845 wrote:  Проблема е, че през неопределен период от време, определени програми изчезват. Ъпдейтите от производителя не променят нещата.
 

Много е трудно някой да отговори конкретно, защото отговорът изисква допълнителна информация. Това, което може да се каже със сигурност, е че ъпдейтите от производителя не помагат, защото те обикновено не засягат настройките свързани с правилната работа на тунера. За да се определи, дали все пак този проблем е свързан с него, трябва да се направи анализ на тв. сигнала. Оценка на показателите, като коефициент на използваната мощност на сигнала -Бета ефективнос, коефициент на пиковата мощност -пикова Бета ефективнос и много други. Но, едва ли някой от производителите ще си направи труда да обърне необходимото внимание за решението на подобни проблеми.
The following user(s) said Thank You: mitachi
17 Mar 2021 10:53 #37

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Powered by Forum