Topic Firmware or Software Update For TV Smart Tech LE3219

  • Posts: 1337
  • Thank you received: 114
  • Points: 18358.00
  • Gold Medal Silver Medal Bronze Medal
Можеш ли да разгледаш и този , който бях споделил по-рано?
- "Разни хора, разни идеали..." - Алеко Константинов
- "Аз знам, че нищо не знам" - Сократ

www.ciklon.org
15 Mar 2021 11:35 #21

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 142
  • Thank you received: 50
  • Points: 94.00
Какво конкретно те интересува? Твоя ъпдейт е почти същия, като на Даниел. Същото стандартно ДУ за най широко разпространеното тук  дистанционно -за Arielli, Neo ,Smart tech и др. Също 4 пъти моделирано лого, но без смяна на ДУ.
The following user(s) said Thank You: ciklon
15 Mar 2021 12:35 #22

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 842
  • Thank you received: 125
  • Points: 2523.00
  • Gold Medal Silver Medal Bronze Medal
И така за статистиката, в ъпдейтите на Супра и Смарттеч пише че ъпдейта е за 4ГБ памет. 
Има 2 варианта:
1.Автора е дал грешна информация
2.Ъпдейта за по-малка памет става за чип с 2-пъти по-голяма
15 Mar 2021 18:26 #23

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 1337
  • Thank you received: 114
  • Points: 18358.00
  • Gold Medal Silver Medal Bronze Medal
Нали не смятате, че ако eMMC е 4GB и ъпдейта трябва да е толкова? Все пак Android, трябва да има свободно място за приложения и т.н.
- "Разни хора, разни идеали..." - Алеко Константинов
- "Аз знам, че нищо не знам" - Сократ

www.ciklon.org
15 Mar 2021 18:36 #24

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 142
  • Thank you received: 50
  • Points: 94.00

dtmf75 post=2837 wrote:  Супра и Смарттеч пише че ъпдейта е за 4ГБ памет. 
Има 2 варианта:
1.Автора е дал грешна информация

 

Аз също не си спомням да съм срещал 8G памет в това шаси, изключение прави само CV338H-T50, но не изключвам такава възможност. Иначе размера на ъпдейта няма значение в този случай. Все пак това е ъпдейт а не дъмп за еммс. В по новите CV358H производителите     са допуснали грешки с ъпдейтите си, като са се опитали да увеличат възможностите му. Добавили  са  допълнитени функции. Това доведе до някой неточности  при работа на тв., които за да бъдат отстранени се налага редактиране на ъпдейта.

 
15 Mar 2021 19:27 #25

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 1337
  • Thank you received: 114
  • Points: 18358.00
  • Gold Medal Silver Medal Bronze Medal
8Gbits (8Gb) = 1GBytes (1GB)

Най-вероятно тук е грешката
- "Разни хора, разни идеали..." - Алеко Константинов
- "Аз знам, че нищо не знам" - Сократ

www.ciklon.org
Last edit: 15 Mar 2021 19:32 by ciklon.
15 Mar 2021 19:31 #26

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 142
  • Thank you received: 50
  • Points: 94.00

ciklon post=2841 wrote: 8Gbits (8Gb) = 1GBytes (1GB)

Най-вероятно тук е грешката

ceki wrote: ​​​​​модела на тв е  SmartTech. LE3219NSA ,EMMC 8G-
KLM8G1GEME . 


Току що разгледах архива си, оказа се че има такъв вариант на въпросното шаси
 


 

15 Mar 2021 19:47 #27

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 1337
  • Thank you received: 114
  • Points: 18358.00
  • Gold Medal Silver Medal Bronze Medal
Мда, който не е гледал, като мен, пише излишни мнения, пак като мен 

This image is hidden for guests.
Please log in or register to see it.

 Себе си имах предвид.
- "Разни хора, разни идеали..." - Алеко Константинов
- "Аз знам, че нищо не знам" - Сократ

www.ciklon.org
Last edit: 15 Mar 2021 19:50 by ciklon.
15 Mar 2021 19:50 #28

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 142
  • Thank you received: 50
  • Points: 94.00
Малко в страни от темата, но искрено ти пожелавам такива  да са най големите "глупости и излишни мнения" в твоя форум.

This image is hidden for guests.
Please log in or register to see it.

The following user(s) said Thank You: ciklon
15 Mar 2021 19:57 #29

Please Log in or Create an account to join the conversation.

  • Posts: 47
  • Thank you received: 8
  • Points: 426.00
  • Bronze Medal
Между другото да питам, имам проблеми с гаранционни такива телевизори. Проблема е, че през неопределен период от време, определени програми изчезват. Ъпдейтите от производителя не променят нещата. Моето мнение е, че е некачествен сигнала към телевизора и се получава тая аномалия. На прав път ли съм, или си има проблем в софта?
15 Mar 2021 20:02 #30

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Powered by Forum